Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Disap-point-ed.


    Και τι γίνεται όταν σε απογοητεύει κάποιος; Κάποιος που αγαπάς και ενώ τον είχες, γύρισες ο κεφάλι και τον έχασες.

--Σκηνή # 1

     Χτυπιέσαι κλαις οδύρεσαι. Έχεις ρημάξει το λοβε ρέιντιο και έχεις καταναλώσει όλο το ράφι με τα σοκολατοειδή στο σούπερ μάρκετ και δεν σου καίγεται καρφί για τις θερμίδες που κατανάλωσες.

--Σκηνή #2

     Εντάξει, στεναχωριέσαι, κλαψουρίζεις λιγάκι αλλά μαζεύεσαι.
Μαζεύεις τα κομμάτια σου και προχωράς.

     Όπως όταν βλέπεις ένα σίριαλ και ξαφνικά στο σημείο που περίμενες σε όλη την σειρά να δεις, τσουπ, βάζει διαφημίσεις. Ε λοιπόν είσαι  και εσύ τώρα σε διαφημίσεις. Γιατί εσύ έκανες ότι έπρεπε. Ήσουν εκεί και περίμενες συνέχεια. Μια συνέχεια που δεν σου επέτρεψαν να ζήσεις.Διαλύοντας μια σχέση που δεν ανταποκρίνεται στις αξιοθρήνητες, εξωπραγματικές φαντασιώσεις του.
   Και εκεί που νομίσεις ότι είσαι άτρωτη σε σπάει σαν ενοχλητική κλωστή που κρέμεται από τον γιακά του. Και συνειδητοποιείς ότι τον αγαπάς, αλλά δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του. Η αγάπη, απλή λιτή απύθμενη είναι αυτή που απομένει όταν ξεθωριάζει ο έρωτας. Όταν νοιάζεσαι για κάποιον και θες την ευτυχία του αλλά δεν τρέφεις καμιά αυταπάτη γι αυτόν. Μπορεί αυτό το είδος αγάπης να μην είναι τόσο συναρπαστικό και παθιασμένο σαν αυτό που ξεθωριάζει με τον καιρό. Σαν όλα αυτά που σε ξετρελαίνουν, αλλά τελικά, είναι το μόνο είδος αγάπης που μετράει πραγματικά.


Επέλεξα το νο 2.


Ήσουν αρκετά έξυπνος για να ξέρεις τι είχες. Αλλά αρκετά Βλάκας για να μπορέσεις να το κρατήσεις.


#4
-- 'ηλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου